Luxie

Meikkisiveltimien valmistaja Luxie aloitti toimintansa vuonna 2014. Valtavan suosion lyhyessä ajassa saavuttaneet siveltimet ovat monien meikkitaitelijoiden ja YouTuben meikkigurujen ylistämiä.

Luxien perustaja koki, että markkinoilla ei ollut tarpeeksi hyviä ja täysin synteettisiä meikkisiveltimiä, jotka sopisivat hänen todella herkälle iholle. Tästä alkoi matka, johon käytettiin valtava määrä aikaa ja resursseja. Työn tuloksena meikkisiveltimiin saatiin kehitettyä synteettinen materiaali, joka on markkinoiden parhain ja laadukkain.

Suositut meikkisivellinsetit on suunniteltu täysin kuluttajien toiveiden ja palautteiden pohjalta. Luxien periaatteena on kehittää parhaat synteettisestä karvasta valmistetut siveltimet kuluttajien toiveiden mukaisesti sekä pysyä trendien edellä.

Luxie haluaa tarjota jokaiselle oikeanlaiset välineet meikkien tekemiseen. Kaikki siveltimet ovat korkealaatuisesta, synteettisestä karvasta valmistettuja. Luxien valikoimasta löytyy jokaiselle jotain – olit sitten aloitteleva meikkaaja tai kokenut konkari. Siveltimiä on erilaisille meikkipohjille, luomiväreille, poskipunille, puutereille, korostuksille ja varjostuksille.

Luxien siveltimet ovat korkealaatuisia sekä käsintehtyjä, hypoallergeenisia, eläinkokeettomia ja vegaaneja.

Luxie Rose Gold Kabuki Brush Set
-30%
Your shopping cart is empty

Terms and conditions