SUVA Beauty

Ilmaise luovuuttasi ja omaa tyyliäsi!

Shaina Azad perusti SUVA Beautyn vuonna 2015. Shaina on toiminut televisiosarjojen sekä elokuvien meikkitaiteilijana ja tämän ammattitaidon avulla hän pystyi suunnittelemaan tuotteet, joissa on vahva pigmentti sekä parhaimmat mahdolliset väriyhdistelmät, joita on helppo sekoittaa keskenään. Brändin tuotteet ylittivätkin ammattilaismeikkaajien odotukset.

Hauska ja innovatiivinen brändi tunnetaan värikkyydestään ja mielikuvituksellisuudestaan. Brändi ja sen tuotteiden rikkaat, vivahteikkaat värit ovat saaneet inspiraationsa Fijin pääkaupungista Suvasta, jossa Shaina asui lapsuutensa. Suvassa on aina lämmin, talot ovat värikkäitä ja paikalliset ovat iloisia sekä onnellisia.

Vaikka SUVA Beautyn tuotteet olivat alun perin tehty vain ammattilaisille, se sai heti maailmanlaajuisen käyttäjäkunnan tuotuaan markkinoille kirkkaita, rohkeita ja neonvärisiä rajaustuotteita. Nyt Hydra Liner ja Hydra FX tuotesarjat ovat kansainvälisessä suosiossa ja ne tunnetaan siitä, kuinka ne ovat muuttaneet neonväristen silmämeikkien maailmaa.

Shaina kehittää edelleen brändin kaikki tuotteet. Hänelle on erityisen tärkeää, että tuotteet kehitetään toimiviksi: jos niiden koostumus ei ole tarpeeksi hyvä, sen kehitys aloitetaan alusta. SUVA Beauty jatkaa perinteisten kauneustuotteiden uudelleen ideointia ja niiden kehittämistä uudelle tasolle.

SUVA Beautyn tarkoituksena on inspiroida ja levittää innostusta, luovuutta sekä hyvää henkeä. Olet sitten ensikertaa meikkeihin tutustuva tai kokenut ammattilainen, brändin värikkäät ammattitason tuotteet innoittavat sinut tekemään inspiroivia ja uusia trendejä luovia lookeja!

Vain mielikuvitus on rajana käyttäessäsi SUVA Beautyn tuotteita.

Your shopping cart is empty

Terms and conditions